Integraal ontwerp en realisatie

Technische installaties voor behandeling van afvalwater, oppervlaktewater, slib en drinkwater

lees meer contact

Over Ons

Onze visie: Integraliteit door samenwerking

WaterTechniek Twente ontwerpt en realiseert vanuit een procestechnologische en werktuigbouwkundige achtergrond projecten die een relatie hebben met water.
Voor een groot deel van onze projecten realiseren en coördineren wij naast de werktuigbouwkundige installaties ook de elektrotechnische-, civieltechnische-, bouwkundige- en infrastructurele werkzaamheden.

In voorkomende gevallen behoort ook de coördinatie of uitvoering van de procesautomatisering tot de mogelijkheden Dit hebben wij bij verschillende opdrachtgevers tot een succes weten te maken. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat een groot deel van het raakvlakkenmanagement wordt afgedekt en financiële risico’s voor onze opdrachtgevers worden weggenomen en door ons beheerst.

Door gebruik te maken van moderne en snelle communicatiemiddelen kunnen wij u in de voorbereidingsfase en tijdens de uitvoering van het werk goed en snel op de hoogte houden van de stand van zaken. Door een persoonlijke benadering in combinatie met korte communicatielijnen zijn we in staat om snel en accuraat te handelen en oplossingsgericht mee te denken. Daarmee zijn onze klanten verzekerd van producten en diensten naar de laatste stand der techniek en toegesneden op de klantspecifieke situatie.

Certificeringen

De basis bepaalt het resultaat

Werken vanuit een gecertificeerde basis biedt zekerheid.
Door te werken volgens genormaliseerde systematieken wordt de kwaliteit verhoogd en zijn klanten verzekerd van geleverd vakmanschap.

Vacatures

VACATURE

Wij zijn een autonoom groeiende organisatie die staat voor kwaliteit en ambitie.
Heb jij de skils die passen bij onze organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een LEAD-ENGINEER.

Kun jij werken met SolidWorks, Inventor, Autoplant?
Dan zijn we op zoek naar jou. 

Je krijgt een contract onder de UTA CAO (kantoorpersoneel in de bouw) met op jaarbasis 20 snipperdagen en 10 ATV dagen. Bij gebleken geschiktheid kunnen we je na een jaar een vast contract aanbieden. Naast een marktconform salaris, wordt jaarlijks een deel van de winst uitgekeerd aan de medewerkers. 

We proberen bij onze werkzaamheden zoveel mogelijk gebruik te maken van de nieuwste technieken. Om onze opdrachtgevers een goed beeld te geven van de door ons te bouwen installaties lopen we vaak samen met de opdrachtgever met een VR-bril door het ontwerp. 

En ook niet onbelangrijk: we hechten veel waarde aan het sociale contact binnen onze organisatie. Onze personeelvereniging organiseert jaarlijks meerdere activiteiten. Van bouwvak bbq tot een trekkerrit, van een mountainbiketocht tot een wijnproeverij. Soms met aanhang en kinderen, soms alleen met de collega's.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan door ons te mailen: info@wttwente.nl of door te bellen met Rob Talma: 06-52 533 467. Je kunt natuurlijk ook naar de Rondweg 30 in Enter rijden voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Beleidsverklaring

De directie van WaterTechniek Twente onderschrijft het volgende kwaliteits-, arbo-, veiligheids-, en milieubeleid:

Het kwaliteitsbeleid is er op gericht te willen voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld in de norm ISO 9001:2015, het arbobeleid is er op gericht te willen voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld in de norm ISO 45001:2018 en het milieubeleid is er op gericht om te voldoen aan de eisen gesteld in ISO 14001:2015 en de eisen van de CO2 prestatieladder trede 3, het veiligheidsbeleid is erop gericht te willen voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld in de norm VCA** 2017/6.0 en de veiligheidsladder trede 3, met als doel diensten te verlenen die volledig voldoen aan de wensen en eisen van opdrachtgevers.