Integraal ontwerp en realisatie

Technische installaties voor behandeling van afvalwater, oppervlaktewater, slib en drinkwater

lees meer contact

Over Ons

Onze visie

WaterTechniek Twente ontwerpt en realiseert vanuit een procesmatige en werktuigbouwkundige achtergrond projecten die een relatie hebben met water. Voor een groot deel van onze projecten realiseren en coördineren wij naast de werktuigbouwkundige installaties ook de elektrotechnische-, civieltechnische-, bouwkundige- en infrastructurele werkzaamheden.

In voorkomende gevallen behoort ook de coördinatie of uitvoering van de procesautomatisering tot de mogelijkheden Dit hebben wij bij verschillende opdrachtgevers tot een succes weten te maken. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat een groot deel van het raakvlakkenmanagement wordt afgedekt en financiële risico’s voor onze opdrachtgevers worden weggenomen.

Door gebruik te maken van moderne en snelle communicatiemiddelen kunnen wij u in de voorbereidingsfase en tijdens de uitvoering van het werk goed en snel op de hoogte houden van de stand van zaken. Door een persoonlijke benadering in combinatie met korte communicatielijnen zijn we in staat om snel en accuraat te handelen en oplossingsgericht mee te denken. Daarmee zijn onze klanten verzekerd van producten en diensten naar de laatste stand der techniek en toegesneden op de klantspecifieke situatie.

Certificeringen

De basis bepaalt het resultaat

Werken vanuit een gecertificeerde basis biedt zekerheid.
Door te werken volegens genormaliseerde systematieken wordt de kwaliteit verhoogd en zijn klanten verzekerd van geleverd vakmanschap.

Vacatures

Wij zij een autonoom groeiende organisatie die staat voor kwaliteit en ambitie.
Heb jij skils die passen bij  onze organisatie dan zijn we op zoek naar jou.

Wij zoeken:
Projectleider met organisatietalent
3D Engineers
Werkvoorbereiders

Open sollicitatie

Stuur je CV en/of korte sollicitatie naar: Lennie@wttwente.nl.

Beleidsverklaring

Algemeen & strategie
WaterTechniek Twente realiseert projecten op de waterbehandelingsmarkt. Dit betekent het integraal ontwerp en de realisatie van technische installaties voor de behandeling van afvalwater, proceswater, oppervlaktewater, drinkwater en slibbehandeling. De integrale projectaanpak van Watertechniek Twente kenmerkt zich door de beheersing van zowel de civiele-bouw, werktuigbouw, elektrotechniek als ook de procesautomatisering.